Η εταιρεία

Η εταιρεία ΚΑΡΡΑΣ – ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ ιδρύθηκε το 1978 και η 35ετης πορεία της έως σήμερα συνεχίζεται ανοδικά και πετυχημένα  κατέχοντας πρωτοποριακή θέση στο χώρο του επίπλου και των εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών . Συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη, την ποιότητα με την αισθητική και την έμπνευση με τη δημιουργία για την αποκλειστική απόλαυση των πελατών της.

  • Ποιότητα Η φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών-κάτι που αφορά τόσο την πώληση των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών που την ακολουθούν-, στην επιλογή άριστων και οικολογικών υλικών και στη βέλτιστη ποιότητα των τελικών προϊόντων. περισσότερα »

  • Υπηρεσίες Οι άνθρωποι της εταιρείας και συνεργάτες διακοσμητές προτείνουν στους πελάτες τους λύσεις οι οποίες εναρμονίζονται στις ανάγκες τους και συγχρόνως εκφράζουν χωρίς να παρασύρονται σε ακρότητες τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές απόψεις. Η εταιρία, εξοπλίζει εσωτερικούς χώρους κατοικιών με ειδικές σχεδιαστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στον κάθε χώρο, προσφέροντας λειτουργικές και εργονομικές... περισσότερα »
  • Προφίλ Από το 1978 μέχρι σήμερα η εταιρεία ΚΑΡΡΑΣ – ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ συνδυάζει την παράδοση με την σύγχρονη αντίληψη, την ποιότητα με την αισθητική και την έμπνευση με τη δημιουργία στο χώρο του επίπλου και των εξειδικευμένων ξύλινων κατασκευών .  Στην πρόκληση του αύριο η εταιρεία απαντά δυναμικά, προγραμματίζοντας το μέλλον με γνώμονα τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών. Δεν... περισσότερα »
  • Ιστορία Ήταν το έτος 1978, όταν η εταιρεία "Π. Καρράς - Γ. Γκουνέλας" ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Θεσσαλονίκη. Οι ιδρυτές της, Παναγιώτης Καρράς και Γιώργος Γκουνέλας, με σχεδιαστικές γνώσεις και κατασκευαστική πείρα αντίστοιχα, αφοσιώθηκαν στην παραγωγή και διάθεση επίπλων . Η δραστηριότητα τους αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση διότι χαρακτηριζόταν από... περισσότερα »